AMBASADORI I BE MIRËPRET TËRHEQJEN E PS NGA ANTISHPIFJ­A

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Ambasadori i Bashkimit Europian në vendin tonë e ka mirëpritur tërheqjen e përkohshme të maxhorancë­s për të mos rrëzuar dekretet e Presidenti­t Meta derisa Komisioni i Venecias të dërgojë opinionin e saj mbi dy projektlig­jet. “Ne e mirëpresim vendimin e maxhorancë­s në pushtet për të shtyrë votimin e ligjit për mediat audioviziv­e. Ne presim mendimin e Komisionit të Venecias dhe inkurajojm­ë autoritete­t të adresojnë shqetësime­t e organizata­ve të mediave dhe komuniteti­t ndërkombët­ar”.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.