ZYRTARË TË LARTË

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

mes tyre dy ministra, një kryetar bashkie dhe tre ish- kryetarë bashkish, janë paditur në Prokurorin­ë e Posaçme Antikorrup­sion nga Partia Demokratik­e. Sekretari i përgjithsh­ëm i PD- së thekson në padi se neglizhenc­a e tyre shkaktoi dhjetëra viktima nga tërmeti i 26 nëntorit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.