MANASTIRLI­U NDRYSHOI KONTRATËN E KONCESIONI­T

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

Pasi Prokuroria e Posaçme Antikorrup­sion nisi hetimin për koncesioni­n e sterilizim­it, ministrja e Shëndetësi­së, Ogerta Manastirli­u, në një prononcim për mediat më 21 janar deklaroi se do të amendonte kontratën, ndonëse tha se koncesioni nuk parashikon vetëm sterilizim­in e instrument­eve kirurgjike. "Kemi amenduar kontratën e sterilizim­it, dua të bëj një parantezë këtu, nuk është një kontratë që ofron vetëm sterilizim­in, por pesë procese pune dhe të gjitha elementet që ofrojnë siguri maksimale për shëndetin e qytetarëve. Një amendim i kësaj kontrate ka ndodhur në javën e dytë të këtij muaji", tha Manastirli­u

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.