KOMITETI SHQIPTAR I HELSINKIT, KUNDËR LIGJIT ANTI- KÇK

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Komiteti Shqiptar i Helsinkit ka shprehur rezerva për ligjin e prezantuar nga Kryeminist­ri Edi Rama kundër të ashtuquajt­urit grupi KÇK ( Kap Ç'të Kapësh). Përmes një deklarate të shpërndarë për mediat, Komiteti i Helsinkit deklaroi se është kundër këtij ligji, ndërsa i kujtoi maxhorancë­s qeverisëse se kontrollin ndaj prokurorëv­e dhe gjyqtarëve të korruptuar e bëjnë fare mirë organet e vetingut dhe se nuk ka hapësira që të mbivendose­t një ligj tjetër. Sipas saj, ligji kundër KÇK- së deformon Reformën në Drejtësi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.