PERSONA

Panorama (Albania) - - SOCIALE -

kanë ndërruar jetë në Kinë, si pasojë e koronaviru­sit, ndërkohë numri i të infektuarv­e ka shkuar në 17 200. Sipas Institutit të Shëndetit Publik raste me koronaviru­s janë regjistrua­r edhe në 25 shtete të tjera, përfshirë Gjermaninë dhe Italinë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.