40

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

KANDIDATË kishin shprehur interesin për të qenë drejtues të Byrosë Kombëtare të Hetimit. Pjesa më e madhe e kandidatëv­e vijnë nga Policia e Shtetit dhe janë drejtues, ndërsa nuk mungojnë edhe kandidatet femra, apo kandidatët nga diaspora

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.