Panorama (Albania) : 2020-02-04

ARGETIM : 22 : 22

ARGETIM

PANORAMA 22 4 2020 E MARTE SHKURT HORIZONTAL HORIZONTAL 1. Ështëprinc­ipi. 6. Kush ka... iecën. 7. Eric aktor. 8. Njëndjekës­iDiogjenit. 10. Paguhetpër­vonesë. 13. Beli Maupassant. 15. Mbushenme drithë. 18. Njësekuenc­ëlatineqëi­atribuohet Tommaso da Celano- s. 20. Doktorinëb­luzën e bardhë. 21. Ështëdrita­qëprodhohe­t. 24. Njëzbulues­kampionësh­tëardhëm. 26. La Salle aktor e regjisor. 27. Fillojnëha­pur. 28. Një Paulin komikshkod­ran. 29. Nukduhetbe­suar. 30. Emma Bunton. 31. Një A në RAF. 32. Njëkëngëta­rlirik. 33. Njëprovëin­teligjence. 35. Gjysmëndih­me. 36. Letra pa çifte. 37. ThirrejPel­idi. 1. Një kitarë me katër tela. 4. Inicialet e Penn. 5. Ndal! nëkryqëzim. 9. Prosper qëkrijoi Carmen. 11. Njëështëed­heMimozaAh­meti. 12. Kanëshpate­dhemaja. 13. Keaton qëqekomik. 14. Inicialet e Travoltas. 15. _ Salaam. 17. Qethen me qen. 19. Janëhalle, andralla, probleme. 22. Është sistemiqëm­bronorgani­zmin. 23. KanëmuzëUr­aninë, 25. Kaliminëek­streme. 26. E mbajnëkokë­nlart. 27. Pak hemoglobin­ë. 28. Njëtavolin­ë. 29. Është hidrokarbu­r. 31. Mundtëjetë­kalendarik. 32. Direk pa ekstreme. 33. Inicialet e Selleck. 35. Dy asa. 36. Hapet me editorial. 38. Njëmundtës­kadojë, 39. Janësektet­islamike. 38. Parashtesë­përkatër. 39. _ musketerët e Dumas. 7. Pitt aktor. 9. Njëpacient­kronik me problemenë­zemër. 11. Është planet pasatelitë. 12. Janëarmëts­ikallashni­kov. 14. Rëfamshmea­toeleuzine. 15. Nukbëjnë lojëtënder­shme. 16. Janësiobse­sione. 17. Qegrua e Davidit. 19. Njëbimëqëp­ërdoretedh­epërgatim. 22. Inicialet e Cocciante- s., 23. Një inert përçati. 25. Gëloninnga­gladiatorë­t. 29. Stacion televizivg­jerman. 34. Nëkryetësk­uadrës. 2. Qeperëndia­grekeluftë­s. 3. _ in përprotest­ëulurnëshe­sh. 4. Kështufill­onseanca. 5. Njësinjald­ramatik. 6. Shttei pa shi. 7. Totempa ekstreme. 8. I largët me cowboys. 9. Damon aktor. 10. U shkruanga Isabel Allende. 11. Ai ikatërtësh­tështypi. 12. Njëtranspo­rtiështëka­mioni. 13. Janëedheat­ofetare. 15. Janëdjaj. 16. ështëtokan­ëbregdet. 18. Njëqenpërs­lita. 19. Qefallxhor­ilashtësië. 20. EnteAutono­neTiranë. 21. Nëkryetëtr­upave. 24. Janëkrahin­a. 25. Njëmundtëb­onifikohet. 27. Njëfjalë para kohe. 28. Makinëindi­ane. 30. Laska qëqeaktore. 34. Kështufill­onsfida. 36. Ekstremegu­ximi. 37. Kështufill­onaktivite­ti. VERTIKAL 1. Fillojnëpa­staj. 2. MacDowell elaktore. 3. Nëkryetëra­dhës. 4. Njëmakinën­ë Formula 1. 5. Mbyllfrazë­n. 6. Makina Panda. VERTIKAL 1. Ami I Maupassant. Panorama zodiakale FILLESTAR DASHI Jetoni ende me të kaluarën dhe nuk doni që të mbyllni asnjë derë. Do të ketë surpriza të kënaqshme në jetën në çift. Nëse jeni në kërkim të një pune gjatë kësaj jave, do të ketë të reja të rëndësishm­e. DEMI Sot do të jeni në gjendje që të realizoni të gjitha projektet për të cilët keni punuar. Gjithë çfarë mund të bëni është që të keni durim për t’i bërë realitet. BINJAKET Dëgjoni çdo gjë që njeriu i zemrës ka për t’iu thënë. Situata në punë nuk do të jetë e sigurtë, dhe do ju duhet që të punoni më shumë për ta përmirësua­r. GAFORRJA Pavarësish­t zhvillimev­e në fushën sentimenta­le, do të jeni në gjendje që të ruani paqen e brendshme. Kini më shumë besim, pasi shumë shpejtë do të ketë ndryshime të rëndësishm­e. E njëjta gërmë i përket të njëjtit numër LUANI PERGJIGJET E FJALEKRYQE­VE TE DJESHME Keni vendosur që të shpenzoni kohën me një person, i cili me sa duket nuk ju vlerëson. Shikoni se ka gjëra më të bukura. Do arrini të siguroni një sërë nismash dhe projektesh profesiona­le. MESATAR VIRGJERESH­A Suksesi do të dominojë në raportin në çift dhe do të shmangni çdo problem. Përfitoni nga kjo rritje dhe mos e çoni dëm energjinë tuaj me projekte të cilat nuk kanë të ardhme. PESHORJA Harmonia nuk është në nivelin më të mirë, por kjo nuk do të thotë se duhet të hiqni dorë nga puna për të forcuar raportin në çift. Nëse mendoni se nuk e keni përdorur potenciali­n tuaj, mos hezitoni. AKREPI Njohja e partnerit/ es do të jetë shumë e vështirë. Ata që janë vetëm do të dalin nga zonat e tyre të rehatisë dhe do të eksperimen­tojnë. Nuk ka mënyrë më të mirë se sa kjo, për të njohur veten. SHIGJETARI Jeta juaj në çift do të jetë mirë në muajt e parë të vitit, ku do të jeni mjaft tërheqës dhe plot karizëm. Suksesi do të jetë i garantuar, megjithatë duhet të punoni më shumë. BRICJAPI Mundohuni që të jeni të qetë dhe të përballni situatën me partnerin/ en, në mënyrën më të mirë. Mos hiqni dorë nga një histori e gjatë, por më parë mundohuni që të rikuperoni vështirësi­të. STAFI Aristir Lumezi, Maringlen Kume; Etleva Delia; Bleona Metushi Alma Mile, Ada Hazizolli; Dorina Azo; Erdi Mara, Fatmir Shehu POLITIKA KRONIKA SUPLEMENTE­T & KULTURA SOCIALE RRETHET EKONOMIA BOTA FOTOGRAF SHPERNDARJ­A Cel: 0682099867, Cel: 0682099858; SEKTORI MARKETINGU­T Tel: 04 2403 207; Cel: 0682054846; UJORI Ermira Shpëtimi, Klotilda Harka; Florenc Stafa; Suela Xhonuzi; Mos jeni indiferent ndaj asaj që ju thotë zemra, pasi instinkti do ju ndihmojë që të arrini objektivin. Çiftet që janë në krizë, do të kenë prishje ekuilibri, por do të vijojnë të rezistojnë. Vlasov Sulaj; Jakup Dalipi, Roland Karaj Rudin Janku, Eva Ikonomi, Genti Manelli, Erjon Ymeri. Erta Prifti, Enkelejda Gjyla, Arlon Liko PESHQIT DESIGN & LAYOUT Kërkimi një partneri/ e, është më e vështirë nga sa e kishit menduar. Vonesat në një punë do ju shqetësojn­ë. Të mësuarit e reagimit nën stres, do të jetë shumë e dobishme në të ardhmen. KORREKTORE: Për reklama: [email protected] panorama. com. al PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.