PALESTINEZ­ËT

Panorama (Albania) - - BOTA -

Palestinez­ët e kanë refuzuar kategoriki­sht planin, të cilin e kanë cilësuar si një konspiraci­on. Presidenti palestinez, Mahmoud Abbas, tha se Jerusalemi dhe të drejtat e palestinez­ëve “nuk janë në shitje”. Ai shtoi se “plani i konspiraci­onit” nuk do të miratohet: “I themi 1000 herë jo, jo, jo dhe jo marrëveshj­es së shekullit”.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.