PER QIND

Panorama (Albania) - - SOCIALE -

është detyrimi tatimor për qytetarët që duan të përditësoj­në çmimin e banesave dhe pronave që kanë në posedim. Amnistia e zyrtarizua­r në janar do të zgjasë 9 muaj, deri në fund të muajit shtator të këtij viti

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.