Kreu i ILD, vëllai i deputetes Eglantina Gjermeni

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Artur Metani u emërua më shumë se një javë më parë drejtues i Inspektora­tit të Lartë të Drejtësisë. Metani është vëllai i deputetes së Partisë Socialiste, Eglantina Gjermeni, dhe deri pak kohësh ka mbajtur postin e Avokatit të Shtetit. Emërimi i Artur Metanit në krye të IKLD- së u kundërshtu­a nga opozita. Partia Demokratik­e akuzoi Kryeminist­rin Edi Rama se po kap institucio­net e reja të drejtësisë, duke vendosur në krye të tyre njerëz besnikë të tij.

Artur Metani

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.