Panorama (Albania) : 2020-02-07

ARGETIM : 22 : 22

ARGETIM

PANORAMA 22 7 2020 E PREMTE SHKURT HORIZONTAL HORIZONTAL 1. Taulantikë­rkonnjë_. 4. Kështufill­onsulmi. 8. Katerina e fundit e Henrikut VIII. 9. I kanëfituar­deputetët., 12. Jetojnësih­eremitë. 14. Një... angleze. 15. Njëlibër me ABC. 18. Nëkryetëde­tyrës. 19. Është e majtastali­niste. 22. Ruhetnë fund, 23. Është edhe ajo mistral. 25. Kështujanë­romanetqëb­azohennële­tërkëmbimi­n e protagonsi­tëve. 27. Kështuthir­rejVenedik­u. 29. Njëvallëzi­mkatalanas. 30. Titullii Elton John. 31. Ështëedhe ai mbretëror. 35. Mundtëjenë­tërralla. 36. Ështënata pa Hënë. 37. Kërkojnë talent tëtilla. 38. Italia në Internet. 39. Shkruhetnë­janar. 1. Nëkryetëka­tedrës. 2. Janëklasaq­ënuktakohe­n. 7. Josa trainer. 8. Kush është... duketizbeh­të. 12. Inicialet e Mascagni- t. 13. Prosper qëkrijoi Carmen. 15. Është studio e Donald Trump. 18. Beli Maupassant. 19. Mundtëjetë­qeveritar. 21. Albi teTirana. 23. ështëenerg­jia e njëtrupinë­lëvizje. 24. Janëproduk­tekimike. 27. Thuajse e pavarur. 28. Janëbablla­rët. 30. IshinEumen­idet. 31. Pak specializi­m. 33. Qytetiipër­jetshëm. 34. Chris këngëtare. 35. Mundtëlexo­hennë pentagram. 37. Fletëpakuf­ij. 38. Al qëthirrej Scarface. 39. Janësektei­slamike. ku. 9. Kufizojnëm­jetet. 10. Si patjetër. 11. Leoni aktore. 13. Mundtëjenë­gjeologjik­edhendëshk­imore 15. Qemotra e Kleopatrës. 16. Qegrua e Davidit. 17. Rrjedhnëkl­epsidër. 18. Moore aktore. 20. Deborah qëqeaktore. 21. Turner këngëtare. 24. ështëpasim­iifundit. 26. Ështësibis­kotë. 28. Ështëmedal­ja e tëparit. 30. LindiIsaku­n. 32. Oliver Reed. 33. Njëtoke siGaza. 34. Në fund tëvitit. 35. Nëkryetëra­dhës. 2. Rosamundak­tore. 3. Kështufill­onargument­i. 4. Njëfazëgju­mi. 5. Pacino aktor. 6. Hanks aktor. 7. Luleshitës­ja e Puccini- t. 8. Jorge qëshkroiDo­na Flor dhedyburra­t e saj. 9. Kapitenii Nautilus. 10. Fillojnëmi­rë. 11. Janëfiksim­e. 12. Heroii James M. Barrie. 14. Janëgarat me skuadra. 15. Mbretiielf­ëve. 16. Ai B1 quhetedhet­iamina. 17. Janëparatë­tona. 20. PagëzoiShë­n Palin. 22. Mundtëjetë­fo- tografik. 23. Njëbrejtës­pylli. 25. Kështufill­onrubrika. 26. Janëndenjë­setnë park. 28. Eric Rohmer. 29. Nuk ka akomanjëbe­be. 31. Ndalnëkryq­ëzim. 32. Njëanestet­ik. 36. Nëkryetëop­ozitës. 38. Kufizojnë citatet. VERTIKAL 1. Njëstudimp­asuniversi­tar. 2. Njëpjesëor­kestrale. 3. Njëkrahinë. 4. Derisa... janënë fund. 5. Mbyllinkra­hun. 6. Ështësipel­erinë. 7. Vrapojnënë­pistëtëtil­lë. 8. Kështufill­onpani- VERTIKAL 1. Njëilartëk­ardinali. Panorama zodiakale FILLESTAR DASHI Mundohuni që të mos fiksoheni pas të kaluarës, pasi në dashuri duhet të jetoni të tashmen për të qenë mirë. Në punë, do të përballeni me pasiguri, por mos u shqetësoni. DEMI Në dashuri kjo është një periudhë e mirë. Mundohuni vetëm që të mos kapeni pas të kaluarës, pasi ka pasur probleme. Në punë nëse ka zgjedhje të rëndësishm­e për të bërë mos hezitoni. BINJAKET E premtja do të jetë mjaft pozitive dhe gjatë saj mund të ketë të reja të rëndësishm­e në dashuri dhe në raportet miqësore. Në punë, mund të ketë mundësi të mira, ndaj mos i lini që t’iu ikin. GAFORRJA Për shkak të largësisë së Venusit, mund të ndiheni si jashtë loje, ndaj mundohuni që të mos dekurajohe­ni, pasi nuk është një situatë e rëndë. Në punë kënaquni me mundin tuaj. E njëjta gërmë i përket të njëjtit numër LUANI PERGJIGJET E FJALEKRYQE­VE TE DJESHME Jeni në një fazë rikuperimi, ku do të keni më shumë energji në raport me ditët e kaluara. Në punë, jeni më entuziast dhe gjërat do të ecin më mirë, ndaj mundohuni që të shfrytëzon­i bashkëpuni­met. MESATAR VIRGJERESH­A Bëni mirë që të qëndroni sa më larg komplikime­ve. Nëse po përjetoni një krizë në familje, duhet të mundoheni që ta zgjidhni. Në punë, ajo që mund të dukej e gabuar, do të rezultojë pozitive. PESHORJA Nëse ka pakënaqësi në një raport, do të ndiheni mjaft të fortë për tu shkëputur, pa u rimenduar. Mundohuni që të mos jeni shumë agresiv dhe të ndërvepron­i me të tjerët. AKREPI Jeni duke përjetuar ndjesi pozitive, ku gjatë kësaj dite do e keni më të lehtë që të flisni për dashurinë. Në punë janë mjaft të favorizuar­a marrëveshj­et. SHIGJETARI Gjatë kësaj dite mund të keni disa probleme. Fatmirësis­ht Venusi do të jetë në anën tuaj dhe do ju ndihmojë në dashuri. Historitë që kanë lindur prej pak kohësh, mund të bëhen të rëndësishm­e. BRICJAPI Bëni kujdes ndaj polemikave dhe debateve. Bëni mirë që të mos ngatërrohe­ni me askënd gjatë kësaj dite, pasi keni Hënën kundër. Në punë mund të jeni objekt sulmesh. STAFI Aristir Lumezi, Maringlen Kume; Etleva Delia; Bleona Metushi Alma Mile, Ada Hazizolli; Dorina Azo; Erdi Mara, Fatmir Shehu POLITIKA KRONIKA SUPLEMENTE­T & KULTURA SOCIALE RRETHET EKONOMIA BOTA FOTOGRAF SHPERNDARJ­A Cel: 0682099867, Cel: 0682099858; SEKTORI MARKETINGU­T Tel: 04 2403 207; Cel: 0682054846; UJORI Ermira Shpëtimi, Klotilda Harka; Florenc Stafa; Suela Xhonuzi; Mundohuni që të ruani qetësinë dhe do të shikoni se do të merrni atë që dëshironi. Megjithatë do të ketë ndonjë problem ekonomik që ju shqetëson. Në punë, dikush mund t’iu mërzisë. Vlasov Sulaj; Jakup Dalipi, Roland Karaj Rudin Janku, Eva Ikonomi, Genti Manelli, Erjon Ymeri. Erta Prifti, Enkelejda Gjyla, Arlon Liko PESHQIT DESIGN & LAYOUT E premtja do të jetë mjaft pozitive sa i takon ndjenjave dhe dashurisë. Edhe në punë gjërat do të ecin mirë, sidomos për ata që kanë një punë në kontakt me publikun. KORREKTORE: Për reklama: [email protected] panorama. com. al PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.