900

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

ANKESA

për prokurorë dhe gjyqtarë janë depozituar në nga viti 2017 deri në 2020. Duke iu referuar fjalës së kreut të ILDsë, puna do të nisë për ankesat dhe referimet e bëra për vendimet që kanë liruar para kohe disa të dënuar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.