985

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

MILIONE EURO është bilanci i dëmeve që shkaktoi tërmeti i 26 nëntorit. Deri më tani nga donacionet private dhe të disa vendeve është arritur të grumbulloh­et vetëm një pjesë shumë e vogël e shumës totale që qeveria ka llogaritur se do duhet për ta mbyllur plagën që krijoi lëkundja sizmike e 26 nëntorit 2019.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.