“Kamera në qendrat e votimit”

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Pasi kërkon të sanksionoj­ë me ligj vendosjen e Policisë në çdo qendër votimi për të garantuar rendin e procesit të votimit, opozita kërkon një tjetër masë shtesë. Ajo propozoi dje që në çdo qendër votimi të instalohen kamera dhe pamjet do të monitorohe­n online nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve dhe Policia. “KQZ pajis me sistem monitorimi me kamera të gjitha qendrat e votimit. Në këtë sistem monitorimi kanë akses KQZ dhe salla operative e Policisë së Shtetit, që monitoron procesin zgjedhor”, thuhet në dokumentin e opozitës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.