KIM TAKON SPIROPALIN: SHQIPËRIA, ANËTARE SOLIDE E NATO- S

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Ambasadorj­a e SHBA në vendin tonë, Yuri Kim, ka zhvilluar sot një takim pune me ministren e Shtetit për Marrëdhëni­et me Parlamenti­n, Elisa Spiropali. Fokusi i takimit ishin marrëdhëni­et mes dy vendeve si dhe prioritete­t e përbashkët­a. Spiropali shprehet se: “Raportet midis Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës janë në nivele të shkëlqyera dhe se vendi ynë mbetet një anëtar solid i NATO- s. Mbështetja e çmueshme që SHBA ofroi e vijon të ofrojë në ngritjen e superstruk­turave të Drejtësisë së Re, të cilat sollën në zinxhir efekte pozitive në aplikimin e Ligjit Special ‘ Anti KÇK’”.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.