QYTETARË

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

vijojnë në çadra sipas ministrit Ahmetaj, ndërsa janë 12 mijë familje që përfitojnë nga bonusi i qirave. Sipas tij, janë 14 mijë aplikime në total, 264 zyra që punojnë në njësitë administra­tive dhe 2000 aplikime në ditë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.