PRESIDENCA VS RILINDJE, META PUBLIKON FOTOMONTAZ­HIN

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Ditën e enjte, Presidenti Meta e ka nisur ndryshe, duke publikuar një fotomontaz­h ku paraqitet një kështjellë, mbi të cilën është vendosur flamuri kuqezi dhe shkruhet ( Presidenca) dhe që sulmohet nga një ushtri, sipër së cilës shkruhet ( Rilindje). Kjo është fotoja, me të cilën Meta vendosi të simbolizoi betejën e tij me maxhorancë­n. Meta nuk bëri asnjë komenti sipër fotomontaz­hit, por vetëm duke shënuar "Meme of the day".

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.