YURI KIM: SPAK DUHET TË KETË SUKSES

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

Teksa komentonte takimin e ambasadori­t të BE me kreun e Prokuroris­ë së Posaçme, ambasadorj­a e SHBA- ve, Yuri Kim, shprehu mbështetje për Strukturën e Posaçme. Më tej, ajo shkroi se qeveria amerikane mbështetet sundimin e ligjit në Shqipëri. "Shtetet e Bashkuara të Amerikës mbështesin fuqimisht sundimin e ligjit në Shqipëri. SPAK duhet të ketë sukses!", shkruhet në postimin e ambasadore­s Yuri Kim. Kujtojmë se SHBA- të janë një nga mbështetës­it kryesore të Reformës në Drejtësi, si nga ana njerëzore dhe ajo monetare. Me anë të përfaqësue­sve, ata kanë monitoruar procesin e ngritjes së institucio­neve më të rëndësishm­e të sistemit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.