PASURIA E SEKUESTRUA­R

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

1.

Një fabrikë për prodhimin e lëndëve plastike në Shijak, Durrës.

2.

Asetet, aksionet/ kuotat dhe pasuritë e subjektit "REY PLASTICA" shpk me NIPT L71325502Q, me status aktiv.

3.

Pasuria e llojit Arë+ Truall me sipërfaqe 5954 m ² , nga kjo sipërfaqe ndërtesë 3070 m ² , ndodhur në Durrës. Në këtë pasuri ushtron aktiviteti­n subjekti "REY PLASTICA" shpk.

4.

Pasuria e llojit ullishtë me sipërfaqe 6550 m ² , ndodhur në Tiranë.

5.

Automjetet e markës "Fiat", modeli 500, viti prodhimit 2008 dhe markës "Land Rover", modeli RANGE ROVER, viti prodhimit 2014.

6.

Automjet i markës "AUDI", modeli A2, viti prodhimit 2001.

7.

Automjet i markës "Fiat", modeli 500L, viti prodhimit 2014.

8.

Automjet i markës "Mercedes Benz", modeli B180 CDI, viti prodhimit 2012.

9.

Llogari bankare, në shumën 3.103.244 lekë.

10.

Llogari bankare, në shumën 21.022 euro.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.