Prokuroria: 8 persona organizuan rrëmbimin

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

“Ka dyshime të arsyeshme se organizato­rët kryesorë të rrëmbimit dhe mbajtjes peng të shtetasit Jan Prenga, janë: Gentian Funiqi ( Doçaj), 38 vjeç, Korado Gështenja ( Keshteja), 28 vjeç, Martin ( Gentian) Bleta, 34 vjeç, Dritan Rexhepi, 40 vjeç, ( ky shtetas ka përdorur pseudonimi­n Gramozi nga Vlora, i cili ndodhet në burg në Ekuador, për trafik narkotikës­h), Altin Hajri, 36 vjeç, Ardian Doçaj, 31 vjeç, i dyshuar se ka marrë pjesë aktive në rrëmbimin e Jan Prengës, Artan Doçaj, 36 vjeç, i dyshuar se ka marrë pjesë aktive në rrëmbimin e Jan Prengës, Aldo Majnishta, 25 vjeç, i dyshuar se ka marrë pjesë aktive në rrëmbimin e Jan Prengës. Gjithashtu, në rrëmbim kanë marrë pjesë edhe disa persona të tjerë, të cilët janë në verifikim e sipër nga ana e Policisë së Shtetit”, thuhet në dosjen e Prokuroris­ë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.