23

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

RASTE

të konfirmuar­a me koronaviru­s në vendin tonë. Sipas Ministrisë së Shëndetësi­së, raste të reja janë regjistrua­r në Elbasan dhe Rrogozhinë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.