DITË

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

do të zgjasë gjendja e ndalimqark­ullimit në pjesën më të madhe të Shqipërisë. Ndalimi qarkullimi­t do të jetë në Tiranë, Durrës, Shkodër, Lezhë, Fier, Lushnjë, Elbasan dhe Vlorë. i

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.