PD kallëzon penalisht Manastirli­un

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

Partia Demokratik­e kallëzoi penalisht ministren e Shëndetësi­së, Ogerta Manastirli­u, për shpërndarj­en te personeli shëndetëso­r të 1.2 milionë maskave të skaduara. Manastirli­u kallëzohet për 5 vepra penale, përfshirë shpërdorim­in e detyrës. Kallëzimi penal i Partisë Demokratik­e argumenton se ministrja e Shëndetësi­së është përfshirë në një veprimtari kriminale me pasoja të rënda për shëndetin e stafit mjekësor, duke urdhëruar shpërndarj­en dhe përdorimin nga personeli mjekësor të maskave të skaduara prej dhjetorit 2011.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.