Shqipëria në karantinë, shtyhet pagesa e kredive

Panorama (Albania) - - FAQE 1 -

VENDIMET PER EKONOMINE/ Pas vendimeve izoluese të qeverisë, Banka e Shqipërisë vendos shtyrjen e kredive për dy muaj. Çfarë ndodh me pagesat e kësteve për qytetarët që kanë marrë kredi dhe të gjitha bizneset. Sejko tregon ndikimin në ekonomi. Rama nuk flet me shifra, por premton ndihma për familjet e izoluara: “Do bëjmë si vendet e tjera”. Basha: “Duhet të rishikohet buxheti”

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.