15113

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

është numri total i të infektuarv­e në Itali, nga më shumë se 127 mijë njerëz të infektuar në botë. Të enjten ishin 213 më shumë të prekur sesa një ditë më parë. Tashmë, Italia shënon 1,016 të vdekur dhe 1,258 persona të shëruar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.