Panorama (Albania) : 2020-03-13

ARGETIM : 21 : 21

ARGETIM

PANORAMA 21 13 2020 E PREMTE MARS HORIZONTAL HORIZONTAL 1. Një sportist në pistë. 4. Është kleri i papës. 10. Fare pa fe. 11. Kështu fillon idili. 12. Është e madhe në Koplik. 13. Thashethem­e në Hollywood. 15. Metheny kitarist. 17. Të parat në ambient. 18. Skywalker i Star Wars. 20. Një markë birre. 21. Memoria në computer. 22. Pak latinisht. 23. Kështu fillon metoda. 24. Janë stacionet si Mir. 26. Është veprimtari­a e keqbërëse. 28. Janë lehtësuese kur dalin nga brengat. 31. Mbyllin portat. 32. Qe mbrei me veshë gomari. 33. Është votimi njëzëri. 34. Gjysmë polare. 36. Ilion Lika. 37. Bisha aktore. 38. Qe zot i erërave. 39. Është baba. 40. Një ambient 1. Ka shumë poligami 3. Ishin kalorësit e Karlit të Madh 7. Kështu fillon dukuria 8. Qyteti i përjetshëm 10. Në krye të radhës 11. Është edhe ai i Gazës 14. Nuk kalohet nga mbetësit 17. E drejta romake 19. Janë në kupë 21. Një rrjetë në tenis 22. E famshme ajo e Keopsit 26. Shpif pa kufij 27. Duan t'ua hedhin të tjerëve 28. E mbajnë kokën lart 30. Është ai që ka bërë veprën 31. Gregor, protagonis­ti i Metamorfoz­a 33. I Zanave ai i Fishtës 34. Rita këngëtare 36. Qytet në Itali 37. Një si emblemë xhirimi. 41. Gjysmë alarmi. 8. Wertmüller regjisore. 9. Inicialet e Asimov. 10. Skllavja e Abrahamit. 14. Demaskoi Odiseun. 16. Ndërmjet latinëve. 19. Janë pasuri të investuara. 20. Thahen me bonifikim. 23. Kundera që shkroi Kundera. 24. Është provë zjarri. 25. Beckett i Duke pritur Godot. 26. Janë tek në kohë. 27. Një fazë gjumi. 28. Irene aktore. 29. Oliver që qe regjisor. 30. Mbahet për linjën. 35. Pak literaturë. 39. Pacino aktor. 38. Fillojnë seancën 39. Makinë indiane 40. Janë si trille me një nen 6. Shteti i francezëve 7. Si rrënqethës­e 9. Bisht palloi 12. Janë llogore 13. Albrecht që qe piktor 15. Ian, frontman i Jethro Tull 16. Makina Ibiza 18. Baruch që qe filozof 20. Aspak luftarake 23. Një e qeshur e audotorit 24. Hari spiune 25. Mbyllin një manastir 27. Fillojnë për të zbuluar autorin e krimit 29. Grurë pa kufij 32. Fare pa fe 35. Një vegël 38. Në hyrje të sallës VERTIKAL 1. Mund të jenë kundërmues­e. 2. Kudrow aktore. 3. Džeko bomber. 4. Është edhe ai i skuadrës. 5. Parker regjisor. 6. Shteti pa shi. 7. Oliver Stone. VERTIKAL 1. Një ishte Nanak 2. Hans artist dadaist 3. Kështu fillon paniku 4. Harku pa hu 5. Ndalen Panorama zodiakale FILLESTAR DASHI Me Plutonin që ndikon tek ju, sjellja jo e duhur mund të konsolidoh­et në vend që të jetë diçka e rastit. Pyesni veten, nëse e dini, si do të reagonte partneri. DEMI Me Plutonin që ndikon tek ju, sjellja jo e duhur mund të konsolidoh­et në vend që të jetë diçka e rastit. Pyesni veten, nëse e dini, si do të reagonte partneri. BINJAKET Do të gaboni me kokëfortës­i për mbrojtur qetësinë tuaj, por partneri, duke e kuptuar, do t’jua falë. Me pak fjalë do të jeni edhe më të bashkuar se më parë. Mos jini koprrac kur vjen puna për të treguar dashurinë tuaj. GAFORRJA Me favorizimi­n e Jupiterit, nëse jeni në kërkim të një pune, dijeni se fati mund t’ju trokasë në derë. Me Venusin mike, mund të hapni një kapitull të ri në lidhjet e juaja dashurore me personin e zemrës. E njëjta gërmë i përket të njëjtit numër LUANI PERGJIGJET E FJALEKRYQE­VE TE DJESHME Me Venusin, Marsin dhe Uranin kundra paralajmër­ojnë një ngritje të menjëhersh­me tensionesh, si edhe ndonjë vendim që mund të merret në mënyrë të pakontroll­uar. MESATAR VIRGJERESH­A Hëna pozicionoh­et me Venusin dhe Marsin. Do të keni fërkime me një familjar që këmbëngul që gjithçka shkon mirë, ndërsa në realitet ka tensione të fshehura. PESHORJA Do të jeni nismëtar, në këtë ditë bukur, i iniciativa­ve të bukura në grup. Do të argëtoheni jashtë mase. Aftësia juaj për të dëgjuar kërkesat e partnerit dhe t’i plotësoni dëshirat do të forcojë lidhjen. AKREPI Me ndikimin e Hënës, priten ulje dhe ngritje të humorit. Çlirohuni nga të tjerët. Veproni sipas mendjes së juaj një çdo mjedis, po u dashur fare t’i përshtaten­i ritmeve të të tjerëve. SHIGJETARI Të jeni më të dashur nuk ju bën veçse mirë. Padyshim, do të lehtësonte ndjeshëm raportet me personin që keni në krah. Ndërhyrja e një familjari në punët e juaja do t’ju nervozojë disi, por nuk keni çfarë bëni. BRICJAPI Hëna nuk ka shumë gjëra për t’ju thënë. Nga ana tjetër, Merkuri dhe Venusi ju mbikëqyrin dhe i bëjnë gjërat më të thjeshta. Me mbështetje­n e vyer të planetit të dashurisë, do të tejkaloni keqkuptime me partnerin. STAFI Aristir Lumezi, Maringlen Kume; Etleva Delia; Bleona Metushi Alma Mile, Ada Hazizolli; Dorina Azo; Erdi Mara, Fatmir Shehu POLITIKA KRONIKA SUPLEMENTE­T & KULTURA SOCIALE RRETHET EKONOMIA BOTA FOTOGRAF SHPERNDARJ­A Cel: 0682099867, Cel: 0682099858; SEKTORI MARKETINGU­T Tel: 04 2403 207; Cel: 0682054846; UJORI Ermira Shpëtimi, Klotilda Harka; Florenc Stafa; Suela Xhonuzi; Një person ju tërheq së tepërmi e për rrjedhojë do të bini në kurthin e dashurisë, duke u ushqyer me iluzione dhe ëndrra. Por ndërkaq e keni vetë në dorë nëse kjo dashuri do të materializ­ohet. Vlasov Sulaj; Jakup Dalipi, Roland Karaj Rudin Janku, Eva Ikonomi, Genti Manelli, Erjon Ymeri. Erta Prifti, Enkelejda Gjyla, Arlon Liko PESHQIT DESIGN & LAYOUT Me Jupiterin që ju mbështet, nëse keni ndonjë ide të bukur që ju shkon ndërmend, vëreni në veprim. Do t’ia dilni të gjeni edhe aleatë. Nëse do të ketë fërkime brenda familjes, largojuni duke e kaluar me sportivite­t. KORREKTORE: Për reklama: [email protected] panorama. com. al PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.