META- DVORANI, PERBALLJA NE GJYKATE

Panorama (Albania) - - FAQE 1 -

Prej më shumë se 8 muajsh, njeriu më i sulmuar nga Presidenti Meta ka qenë Ardian Dvorani. Ky i fundit, në postin e kreut të KED, akuzohet nga Meta se ka tentuar të pengojë Reformën në Drejtësi. Përplasja nisi në kohën e emërimit të gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetues­e dhe Meta tashmë ka depozituar në gjykatë padi kundër Dvoranit. Gjithashtu, prej disa javësh, pas emërimit të 3 anëtarëve të rinj të Gjykatës së Lartë, Presidenti kërkon shkarkimin e Dvoranit, pasi është ilegjitim në atë pozicion.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.