Panorama (Albania) : 2020-05-23

SUPLEMENT : 19 : 19

SUPLEMENT

plus PANORAMA 19 SUPLEMENT 23 2020 E SHTUNE MARS Duket se në këtë kohë pandemie dhe izolimi, Arilena 20- vjeçare e ka kaluar duke shijuar romancën dhe dashurinë me menaxherin e saj, Popi Kola. Artistja ka bërë disa postime, duke filluar nga arratisjet e tyre në natyrë, e deri te shijimi i intimiteti­t. Disa ditë më parë, Popi kishte ditëlindje­n dhe Arilena zgjodhi ta uronte në mënyrën më të bukur. Ana e panjohur e Bojken Lakos Ai është një roker ekstravaga­nt dhe këtë anë të tij e shpreh më së shumti me ndryshimin e vazhdueshë­m të ngjyrës së flokëve, por edhe me stilin e veshjes. Nuk ka moshë për një roker, ai duhet të tregojë në çdo detaj se është i veçantë. Por me sa duket, Bojkeni në jetën e përditshme bën edhe gjëra të zakonshme. Si në këto foto të shkrepura pak ditë më parë nga paparazzi ynë. Bojkeni është fotografua­r duke bërë pazaret, por edhe në këtë rast nuk ka harruar të vishet me stil. PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.