TENDERI

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Tenderi i shpallur nga Qendra e Botimeve për Diasporën “Shumëfishi­mi i lojës ‘ Mos u nxeh’ për 4 qytete” u shpall në datën 30 korrik dhe procedura ishte e hapur deri në datën 3 gusht për të gjitha ato kompani që do të kërkojnë të futen në këtë garë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.