Avokati i Ndroqit: Sulm politik, do apelojmë vendimin

“Nuk është ndaluar, as shoqëruar. Ka shoqëruar makinën e tij si pjesë e sekuestros dhe ka kërkuar sqarime”

Panorama (Albania) - - AKTUALITET - TIRANE

SPAK ka sekuestrua­r dje 26 pasuri të paluajtshm­e të Ylli Ndroqit, pronar i një televizion­i privat në Tiranë.

Policia në ambientet e “Ora News”

Ylli Ndroqi me avokatin Alban Qafa

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.