Shullazi ankimon izolimin në qelinë e posaçme

Avokati: Vendim abuziv, ndaj tij s'ka vendim të formës së pr erë

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

Avokati i Emiljano Shullazit, Vladimir Meçi, ka bërë ankimim pranë Gjykatës së Posaçme ndaj vendimit të marrë nga Ministria e Drejtësisë për izolimin e klientit të tij në qelitë e posaçme "41- bis". Po ashtu, në të njëjtën kohë, avokati Meçi tha se do të bënte edhe një kallëzim penal ndaj IEVP 313, pasi nuk lejuan takimin e tij me Shullazin në qelinë e izolimit. Në një deklaratë për mediat, avokati Meçi e cilësoi këtë vendim abuziv, pasi ndaj Emiljano Shullazit nuk është marrë asnjë vendim i formës së prerë se ai është pjesë e grupeve apo organizata­ve kriminale, dhe se

Shullazi dhe anëtarët e grupit në gjyq

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.