ANËTARËT E KOMISIONIT TË VLERËSIMIT

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

1. Bujar Nishani: Kryetar i Këshillit Kombëtar të PD- së, ish- President i Republikës, ish- ministër dhe ish- deputet

2. Besnik Mustafaj: Themelues i PD, ish- ministër, ishdeputet, diplomat, përkthyes dhe shkrimtar i njohur.

3. Genc Ruli: Themelues i PD, ish- ministër, ish- deputet, ekonomist dhe pedagog i njohur.

4. Enriketa Papa: Pedagoge në Universite­tin e Tiranës, historiane, shkrimtare dhe studiuese. Master në Histori dhe PhD në Histori Bashkëkoho­re dhe Histori të Europës Juglindore në Universite­tin e Graz në Austri. Aktualisht është edhe anëtare e Bordit të Institutit për Studime të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit.

5. Mark Marku: Analist, pedagog në Universite­tin e Tiranës, në Departamen­tin e Gazetarisë. Master në Institutin e Marrëdhëni­eve Publike dhe të Komunikimi­t ( IRCOM), Anger, Francë dhe doktoratur­ën në shkencat e informacio­nit dhe komunikimi­t në Universite­tin Paris 2, Francë. Ish- deputet i PD- së. FAZAT E PROCESIT Faza 1: Identifiki­mi i kandidatur­ave të mundshme 25 qershor – 31 korrik 2020 Faza 2: Seleksioni­mi i kandidatur­ave të mundshme 1 gusht - 15 shtator 2020 Faza 3: Konsultimi i kandidatëv­e me anëtarësin­ë 15 shtator – 30 shtator 2020. Faza 4: Përzgjedhj­a sipas afateve ligjore të parashikua­ra në Kodin Zgjedhor

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.