REAGIMI

Panorama (Albania) - - BOTA -

Skënder Hyseni ka përgënjesh­truar mediat që raportuan se ai ka kërkuar takim me sekretarin amerikan, Mike Pompeo. “E pakta që mund të them është se tingëllon vërtet qesharak dhe skajshëm joprofesio­nal titulli pompoz se ‘ Pompeo refuzon të takojë Koordinato­rin shtetëror për dialog’ kur një takim i tillë nuk është kërkuar kurrë dhe as që do të ishte e përshtatsh­me të kërkohej”, ka shkruar ai.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.