Panorama (Albania) : 2020-08-04

ARGETIM : 22 : 22

ARGETIM

PANORAMA 22 4 2020 E MARTE GUSHT HORIZONTAL HORIZONTAL 1. ... Morgana në ngushticën e Messinas. 4. Janë pasuritë e investuara. 12. Direk pa ekstreme. 13. Inicialet e Costner aktor. 15. Ato ekstreme janë kapitale 16. ... Zeppelin në rockband. 17. Një mund të jetë fetar. 19. Ajo e internetit nuk fillon me rruga... 20. Kufijtë e lëvizjes. 21. Një xhaketë e vjetër. 23. Janë skuadrat që disputojnë trofeun. 26. Fillojnë raportin. 27. Janë kushtet e motit. 29. Një film publicitar. 31. Kështu janë njerëzit imponues. 33. Inicialet e Camus. 34. Janë materie gri. 35. Në fund të fundit 36. Eshtë si lulishte. 39. Ente Rajonale Turistike. 40. Eshtë goditëse në shpërthim. 41. Mund të jetë sigurie. 43. Nxirren nga nëntoka. 47. Eshtë Au në tabelë. 48. Jo të gjithë. 49. Eshtë edhe ajo e cirkut. 50. Janë vargjet e Salman Rushdie. 51. Kufizojnë një motel. 1. Gjysmë armate. 4. Eshtë helm, zeher. 10. Mbyllin fushatat. 12. Ruhet në hambar. 14. Eshtë pajtim. 16. Një perëndeshë e fitores. 17. Sigla e Mbretërisë së Bashkuar. 18. Memoria në computer. 19. Kanë mbetur në klasë. 24. Fundi i një koncerti. 25. Qëndrojnë në box të Ferrari- t të tillë. 26. Në mes të dhomës. 28. I takojnë fituesit. 29. Fabian këngëtare. 30. Mund të skadojë. 32. Heroina e Chateaubri­and. 34. Një teknik që zgjidhet nga traineri. 36. Kryeqendra e asirëve. 39. Fikin pa ekstreme. 40. Nota e diapazonit. 41. Rrëzohen me strike. 42. Eshtë grimcë me bërthamë. 44. Janë minuta në malësi. 45. Ka katër një kitarë bas. 46. Mbante vela në anije 47. Inicialet e Redford. 49. Ishin kapot kozakë. 50. Një tip për të kërcyer. 13. Nuk e ulin kokën. 14. Eshtë thënie e famshme. 18. Një Esat regjisor. 21. Kështu janë partitë e një krahu politik. 22. Do të bëhen rosa. 23. Kanë mposhtur kundërshta­rët. 24. Pak servilizëm. 25. Në fund të ndeshjes. 26. Hudson që qe aktor. 28. Lëvizje Urbane Rajonale. 30. Një klasë si një tjetër. 32. Eshtë fituese e medaljes së artë. 37. Jepet një me sirena 38. Eshtë mjeshtër. 40. Fillojnë vetëm. 41. Gjysmë masivi. 42. Eshtë lloj papagalli. 43. 1002 romake. 44. Disku pa ekstreme. 45. Ndërmarrje Autonome Elbasan. 46. Mbeten në fund. 48. Duhen në kufij. 10. Eshtë diletanti. 11. Roth aktor. 13. Bie me ballë. 15. Eshtë djaloshi. 17. Janë priftërinj. 20. Eshtë si telefilm. 21. Gjysma e ekipit. 22. Janë përpjekjet kolosale. 23. Eshtë qytet grek. 24. La... opera e Verdi- t. 27. Edouard piktor. 28. Enër vajze. VERTIKAL VERTIKAL 31. Thonë se janë kokëfortë. 33. Janë këngëtaret si Inva Mula. 35. Fillojnë nazet. 37. Gjysma e ilaçit. 38. Mund të jetë edhe infeksioni. 41. Një pjesë e berberëve. 43. Gjysma e mamave. 44. Teke drite. 46. Digjen në kufij. 48. Kufizojën një rrip. 1. Kështu është ai që ështe fare vetëm. 2. Marsi i akejve. 3. Turner i CNN. 5. Inicialet e Delon. 6. I ka tek presa. 7. Mund të jenë edhe dhjamore. 8. Sigël maunesh. 9. Në fund të lutjes. 10. Artikuj për shumë francezë. 11. Fitohen nga çiklistët. 1. Qeliza bazë e jetës. 2. Eshtë edhe ai i Gazës. 3. Tyson i ringut. 4. Ekstreme në flash. 5. Kështu përfundon fukarai. 6. Janë njëvendësh­e në Formula 1. 7. Inicialet e Banderas. 8. Një e hollë për Putin. 9. Mbyllin krahun. Panorama zodiakale FILLESTAR DASHI Marrëdhëni­a me partnerin do jetë e ngrohtë gjatë gjithë kësaj dite. Do merreni vesh për çdo gjë me njëri- tjetrin dhe do dashurohen­i pa dorashka. Duket se pushimet do ju rrëmbejnë, kujdes me financat. DEMI Do bëni ndryshime rrënjësore sot në jetën tuaj dhe gjërat mund t’ju ecin ashtu si keni dëshiruar. Do bini dakord për çdo gjë me njerëzit që ju rrethojnë. Në planin financiar situata nuk do jetë e keqe. BINJAKET Dialogu do mbizotëroj­ë gjithë kohës sot në jetën tuaj profesiona­le dhe do i zgjidhni edhe disa probleme të vogla që keni pasur. Do ndiheni më të qetë në mbrëmje. Financat nuk do jenë të këqija. GAFORRJA Do keni një marrëdhëni­e të ngrohtë sot me partnerin tuaj dhe gjërat kanë për t’ju ecur më mirë. Do toleroni dhe do bashkëpuno­ni pa fund. Shfrytëzoj­eni kohën për ta kaluar me miqtë. E njëjta gërmë i përket të njëjtit numër LUANI PERGJIGJET E FJALEKRYQE­VE TE DJESHME Duhet ta pranoni partnerin ashtu si është sot, me të mirat dhe të metat e tij. Askush nuk është perfekt, madje ju keni më shumë të këqija se ai. Çështjet e financave duhet t’i mbani gjithë kohës nën vëmendje. MESATAR VIRGJERESH­A Shprehini sa të mundni dëshirat gjatë kësaj dite dhe pranoni të bëni ndonjë çmenduri. Keni për t’u ndier mirë dhe emocionet do jenë të njëpasnjës­hme. Fati po ju ndjek në çdo aspekt të jetës. PESHORJA Dita do të jetë e ngarkuar me punë. Mos u nxitoni të merrni vendime të nxituara, sepse do pendoheni dhe nuk do ketë kthim mbrapa. Kushtojuni vëmendje dhe gjërave të vogla. AKREPI Do jeni shumë të paduruar sot dhe mund të bëni gabime të pafalshme. Do pendoheni shpejt, por ka për të qenë tepër vonë. Kujdes me personat që ju rrethojnë, pasi nuk është faji i tyre për problemet tuaja. SHIGJETARI Do i jepni prioritet absolut sot jetës suaj në çift dhe gjithçka ka për t’ju ecur ashtu si keni dashur. Partneri nga ana e tij do mendojë edhe për surpriza të bukura. Do kaloni periudhën më të bukur të jetës suaj. BRICJAPI Do jeni sharmantë dhe joshës gjatë gjithë kësaj dite. Meshkujt do ju dashurojnë, do ndiheni në qendër të vëmendjes. Do ketë dhe komente negative. Mund të mërziteni disi, por ju këshillojm­ë që të mos u kushtoni rëndësi. STAFI Aristir Lumezi, Maringlen Kume; Ardit Hoxha Etleva Delia; Alma Mile, Ada Hazizolli, Xhentila Gjoshi; Erdi Mara, Fatmir Shehu POLITIKA KRONIKA SUPLEMENTE­T & KULTURA SOCIALE RRETHET BOTA FOTOGRAF SHPERNDARJ­A Cel: 0682099867, Cel: 0682099858; SEKTORI MARKETINGU­T Tel: 04 2403 207; Cel: 0682054846; UJORI Ka rrezik që jeta juaj në familje të jetë e trazuar sot për ju. Nuk do merreni vesh mirë me ta dhe secili do kërkojë të dalë e veta. Debate financiare do lindin. Është gjithmonë më mirë ta merrni çdo gjë shtruar. Ermira Shpëtimi, Klotilda Harka; Besarta Basha; Suela Xhonuzi; Vlasov Sulaj; Jakup Dalipi, PESHQIT Roland Karaj Rudin Janku, Eva Ikonomi, Genti Manelli. Erta Prifti, Enkelejda Gjyla Do keni një ditë të mirë dhe të mbushur me emocione të forta. Shfrytëzoj­eni sa më shumë që të mundeni. Në aspektin sentimenta­l do të ndiheni mjaft mirë. Duhet të përqendroh­eni akoma edhe më shumë. DESIGN & LAYOUT KORREKTORE: Për reklama: marketing@ panorama. com. al PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.