Panorama (Albania)

XHIXHO: REFORMA E 2014 KA DËSHTUAR

-

Deputetja e LSI-SË, Erisa Xhixho, tha se lipset që të ftohen në dëgjesë ekspertë dhe përfaqësue­s nga shoqëria civile. “Do duhet që të ftojmë në dëgjesë ekspertë të shoqërisë civile, të reformave territoria­le, pra analizë nga ekspertë, por edhe nga qytetarë”, tha ajo, ndërsa shtoi se LSI do të jetë shumë parimore për këtë reformë, duke vijuar me konsultime­t. “Boshti kryesor do të jetë vëmendja te shërbimet ndaj qytetarëve, që pushteti lokal do duhet të ofrojë për ta. Ka dështim të kësaj reforme, edhe maxhoranca e pranon disi këtë. Në momentin që nuk janë zgjidhur disa nga problemati­kat kryesore të qytetarëve, aty duhet të fillojë diskuri”, shprehet Xhixho.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania