Panorama (Albania)

Panorama zodiakale

-

DASHI

Sot do kaloni një ditë fantastike juve që jeni në një lidhje. Kënaqësitë dhe emocionet do jenë të paimagjinu­eshme. Shfrytëzoj­eni çdo sekondë sikur të ishte e fundit.

DEMI

Do keni probleme të njëpasnjës­hme sot ju të dashuruari­t dhe gjërat kanë për t’iu ecur keq. Debatet do jenë të mëdha dhe nuk do hapni rrugë për asnjë çast.

BINJAKET

Do përkujdese­ni për çdo detaj sot juve që jeni në një lidhje dhe marrëdhëni­a në çift nuk do ketë aspak probleme. Do ja plotësoni dhe dëshirat partnerit.

GAFORRJA

Ditë e trazuar kjo e sotmja për ata që janë në një lidhje. Asgjë nuk do shkojë ashtu si keni dëshiruar dhe do keni herë pas here probleme.

LUANI

Do keni konkurrenc­ë të fortë sot juve që jeni në një lidhje kështu që mbajeni gjithë kohës pranë partnerin dhe plotësojan­i dëshirat.

VIRGJERESH­A

Bashkëpuni­mi do mbizotëroj­ë gjithë kohës sot në jetën tuaj në çift. Do afroheni dhe më shumë me partnerin dhe do flisni dhe për tema delikate.

PESHORJA

Harmonia dhe paqja do mbizotëroj­ë në çdo moment në jetën tuaj në çift. Pranë partnerit do ndiheni të bekuar dhe do bëni çdo gjë që ai do ju propozojë.

AKREPI

Kjo do jetë një ditë mjaft delikate për ata që janë në një lidhje. Nuk duhet të hidhni aspak hapa të nxituar, sepse situata do ju dalë jashtë kontrollit në momentin që më pak e prisni.

SHIGJETARI

Më në fund jeta juaj në çift do fillojë të përmirësoh­et ndjeshëm. Do i sqaroni keqkuptime­t dhe do e shihni me optimizëm të ardhmen.

BRICJAPI

Ditë e mbushur me kontraste kjo e sotmja. Herë do ndiheni të lumtur pranë partnerit dhe herë do e keni atë aq inat saqë do mendoni për një ndarje.

UJORI

Urani do jetë planeti që do ju mbështesë fort sot në jetën tuaj në çift dhe do flisni me partnerin dhe për temat më delikate. Shumë gjëra kanë për të qenë ndryshe.

PESHQIT

Do jeni sharmante gjatë kësaj dite juve që jeni në një lidhje dhe partneri nuk do ju qëndrojë larg asnjë sekondë. Beqarët nuk do ndihen gati të fillojnë një lidhje.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania