100 TIFOZË

Panorama Sport (Albania) - - KATEGORIA SUPORIA SUPERIORE -

ishin të pranishëm dje në "Skënder Halili" për të parë nga afër miqësoren brenda familjes mes të rriturve dhe të rinjve të klubit Tirana.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.