Alert Alcani

Panorama Sport (Albania) - - KATEGORIA E PARË -

"Fitorja ishte e merituar, pasi skuadra ia doli që ta kontrollonte lojën me meritë që në start dhe për këtë jam mjaft i kënaqur. Ndonëse kundërshtari luftoi fort, futbollistët e mi ia dolën me sukses që t'i zmbrapsnin sulmet e miqve dhe të rrezikonin pa fund portën e tyre dhe kjo bëri që nga këto raste të shumta tre të finalizoheshin. Fitorja ishte edhe një autokritikë për ndeshjen e humbur në Shijak që tashmë e kemi harruar për të vijuar traditën tonë të fitoreve".

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.