Veljko Dovedan

Panorama Sport (Albania) - - KATEGORIA E PARË -

"Gjyqtari nuk duhej që të kishte dhënë kartonin e kuq. Ishte penallti, por nuk e kuptoj sesi jep kartonin e kuq pas një 11-metërshi. Aty u prish edhe loja, ose më saktë ekuilibrat në fushë. Gjyqtari u bë vendimtar, duke na dëmtuar dhe kush e ka parë ndeshjen, ka të njëjtin mendim me mua. Kemi shumë punë për të bërë përpara, sepse unë e kam thënë se skuadra shpërdoron raste dhe duhet që patjetër të korrigjohemi. Në çdo ndeshje humbasim 2-3 gola".

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.