Plori: Lojtarët, pa autoritet

Panorama Sport (Albania) - - KATEGORIA I&II -

Elvis Plori e konsideron humbjen të pajustifikueshme, ndaj thekson se secili do të mbajë përgjegjësinë e tij. "E shikoj që skuadra u përpoq, luajti mirë dhe në një pjesë të madhe e mbajtëm kundërshtarin në gjysmëfushën e tij. Por kemi shumë boshllëqe dhe e them me plot gojën, që gjysma e lojtarëve nuk e meritojnë ta veshin fanellën e Burrelit. Nuk kanë autoritetin e duhur. Është edhe një fazë për t'u luajtur, ndaj shpresoj që të rikuperojmë", tha trajneri i Burrelit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.