Allmuça: Fitore shumë e vyer

Panorama Sport (Albania) - - KATEGORIA I&II -

Për Igli Allmuçën, loja u zhvillua e baraspeshuar, ndërsa të tijtë shfrytëzuan shumë mirë rastin që iu dha. "Besoj që ndeshja ka qenë e fortë dhe e ekuilibruar. Kundërshtari na ka rrezikuar në 2-3 momente me goditjet standarde, ndërsa ne zhvilluam një ndeshje shumë të mirë dhe mendoj që duhen përgëzuar djemtë për shpirtin dhe karakterin që treguan. Ky trepikësh ishte shumë i rëndësishëm. Djemtë reaguan dhe e merituam këtë trepikësh", tha trajneri i Dinamos.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.