"Goli im i 2016-ës, ndjesia më e bukur"

Panorama Sport (Albania) - - ANGLI -

Në derbin e 2016-ës, Markus Rashford shënonte golin e fitores kundër Sitit dhe 21-vjeçari pranon se ai është momenti më i veçantë i karrierës deri tani. "Të shënoja golin e fitores atje ishte gjëja më e bukur në karrierën time, pavarësisht se rëndësi më të madhe kanë fitoret e trofeve", thotë sulmuesi, i cili sapo ka mbushur 21 vjeç.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.