PSE SHEHI DHE JO GEGA

Panorama Sport (Albania) - - SPEC IALE -

Mund të ishte Skënder Gega trajneri më i mirë i dy fazave, por në tërësi të 18 javëve, gazeta ka vlerësuar më tepër Orges Shehin, veçanërisht në fitoret 0-2 në javën e katërt në Vlorë, triumfin ndaj Kukësit në javën e shtatë në Korçë, si dhe suksesin madhështor në kryeqytet ndaj Partizanit, ku kampionët në fuqi ia dolën 0-2. Në të dyja ndeshjet direkte me Partizanin, ekipi i Shehit ka fituar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.