Dridhet Lestëri e Anglia, 3 lojtarë dalin pozitivë

Panorama Sport (Albania) - - FAQE 1 -

Mbrojtësi i Mançester Sitit, Benzhamë Mendi është aktualisht në vetëkarant­inë pasi ka simptomat e Koronaviru­sit. Kampionët e Pep Guardiolës do të luajnë kundër Bërnlejt këtë javë sipas axhendës së planifikua­r dhe ndeshja nuk pritet të anulohet. Por një zyrtar i klubit reagoi zyrtarisht duke thënë: "Klubi është i vetëdijshë­m se një pjesëtar i familjes së një futbollist­i të skuadrës së parë është në spital me simptomat e sëmundjes së rrugëve respirator­e. Ai u është nënshtruar testeve në spital, një prej të cilëve edhe për Covid-19. Derisa të dalin rezultatet, futbollist­i në fjalë është në vetizolim si masë paraprake sigurie".

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.