Me garë të rregullt, vetëm dy... “jashtë”

Panorama Sport (Albania) - - SITUATA EMERGJENTE -

Kampionati u ndërpre, por me garë të rregullt, nga verdiktet e deritanish­me të kampionati­t, pothuajse të gjitha skuadrat janë në lojë për diçka. Luftëtari dhe Flamurtari janë në garë vetëm matematiki­sht, pasi për pikët që kanë, pritet që të jenë ekipet që do të zbresin në Kategorinë e Parë sezonin e ardhshëm. Ndërkohë, Skënderbeu është skuadra e cila për momentin vuan një dënim nga UEFA për mosmarrjen pjesë në kompeticio­net evropiane. Dhe në rast renditjeje në një vend që garanton Europën, i lë vendin skuadrës pasardhëse. Ndërkohë, nga Tirana kryesuese, janë deri në vendin e tetë ekipet që synojnë Europën. Jo vetëm kaq, por matematiki­sht, të gjitha ekipet rrezikojnë të përfundojn­ë në vend të tetë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.