Torasa, i pafat

Panorama Sport (Albania) - - KATEGORIA SUPERIORE -

Ditën e martë Agustin Torasa mori leje, sepse familja e tij vinte në Tiranë. Po atë ditë argjentina­si postoi një foto të vajzës me maskë nga aeroporti. Gjithsesi, lojtari ka qenë i pafat, sepse duhet të qëndrojë në shtëpi së bashku me familjen, në vend të argëtohej këto ditë me vajzën. Gjendja në Tiranë ka bërë që të gjithë të mbyllen në shtëpi dhe të mos dalin lart e poshtë. Këtu nuk bën përjashtim as Agustin Torasa që duhet të bëjë kujdes për familjen.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.