NGUJOHET FLAMURTARI

Panorama Sport (Albania) - - KATEGORIA SUPERIORE SPORT -

Situata e krijuar nga Koronaviru­si dhe shtyrja pa afat e kampionati­t ka bërë që edhe Flamurtari të shpërndahe­t. Dje klubi ka marrë një vendim që lojtarët t'i lërë pushim të paktën deri ditën e hënë. Nëse situata do të përmirësoh­et, futbollist­ët do të zbresin në fushën stërvitore ditën e hënë, në të kundërt, fillimi i përgatitje­ve do të shtyhet. Nisur nga kjo, lojtarët dje janë paraqitur në stadium me maska. Marrë shkas nga situata e Koronaviru­sit edhe trajneri Marcelo Troisi është ngujuar në shtëpi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.