UEFA propozoi bojkotin, “jo” e prerë

Panorama Sport (Albania) - - FUTBOLL -

Emergjencë gjithmonë e më e madhe në botën e futbollit për shkak të Koronaviru­sit. Italia, por jo vetëm, ka vendosur të ndalë kampionate­t, ndërsa UEFA vazhdon të mos pezullojë Kupat. Ndeshjet e Interit dhe Romës, përkatësis­ht me Getafen dhe Sevijën, janë shtyrë, por ka dalë një prapaskenë: UEFA është përpjekur të bindë dy italianet të heqin dorë nga Kupat europiane, duke marrë si përgjigje një “jo” të prerë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.