Edhe para 15 vitesh “Djalli” s’luante

Panorama Sport (Albania) - - ITALI SPORT -

Në mars të vitit 2005, Milani ishte i përfshirë në luftën për titullin e Serisë A, e ndërkohë që ekipi përgatiste ndeshjen e radhës me Breshan, vëmendja ishte e gjitha për shëndetin e Papa Gjon Palit të II-të. Me ndarjen e Shenjtëris­ë së tij nga jeta, ndeshja e 2 prillit mes Milanit dhe Breshas nuk u zhvillua. Përballja u spostua me një javë dhe më 9 prill ekipet u përplasën mes tyre duke u ndarë me një barazim 1-1.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.