Rumenige: Është koha të marrim përgjegjës­itë tona

Panorama Sport (Albania) - - GJERMANI SPORT -

Karl Hainc Rumenige ka folur për gjendjen ku ndodhet futbolli gjerman dhe masat që skuadrat duhet të marrin për të parandalua­r përhapjen e virusit. "Të gjithë aktorët e sportit duhet të marrin masa për të mos lejuar që kjo situatë të dalë jashtë kontrollit. Jemi angazhuar maksimalis­ht për këtë gjë. Shëndeti në radhë të parë", tha Rumenige që u prononcua edhe për ndeshjen e Champions-it ndaj Çelsit. "Jemi në kontakt të vazhdueshë­m me UEFA-n dhe nëse do të ketë zhvillime të reja do t'i bëjmë publike. Vendimi do të merret të martën e ardhshme, për momentin do të luhet, por situata mund të ndryshojë shumë shpejt" sqaroi Karl Hainc Rumenige opinionin publik.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.